A noni hatásai

Gyógyulás a noni segítségével. A noni gyümölcs hatásai. A nonijuice előnyei a szervezet számára.

A noni juice előnyei valóban lenyűgözőek és figyelemreméltók. Már rengeteg ember tapasztalta a noni ivás egészségre gyakorolt fantasztikus hatásait. Eltekintve a többszáz alapvető vitamintól, ásványi anyagtól és szerves vegyülettől, ami megtalálható benne, a legtöbb orvosi kutatás eredménye szerint a noni juice ereje a proxeroninban rejlik, mely a noni növény gyümölcsében található.

Amikor éhgyomorra isszuk a noni levet, a proxeroninból xeronin lesz egy nagy fehérjecsoport által. A xeronin a fitokemikáliák csoportjába tartozik, mely jelentős szerepet játszik az emberi szervezet egészségének megőrzésében. A noni növény gyümölcse több proxeronint tartalmaznak, mint más bogyós gyümölcs, ezért van ennyi és ilyen lenyűgöző gyógyhatásuk.

NonijuiceSok ember, aki különböző egészségi problémáktól szenved, mint a hangulat ingadozás, alvási nehézségek, ekcéma, ízületi gyulladás, cukorbetegség, Alzheimer-kór, szívbetegségek és a rák, azért issza a noni juice-t, hogy javítsa az egészségi állapotát.
A noni javítja az immunrendszer működését, hogy az képes legyen harcolni a bakteriális és vírusos fertőzésekkel, melyek végső soron a halálos betegségek kockázatát is csökkentik. Ha gyakran érzi magát fáradtnak napközben, a noni lé fogyasztása jelentősen növeli az energiakészleteket, feltölt erővel, fiatalít és egészségessé tesz. Válassza azt a márkát, mely tiszta noni juice-t tartalmaz, hogy a legjobb eredményt érje el egészsége és vitalitása szempontjából.

A noni juice a makulát több pigment termelésére ösztönzi, a sejtek visszaállnak a normál működésre és a vakság folyamata magától visszafordul.

Gyulladásgátlás

A Hawaii Egyetem kutatói arra jutottak, hogy a noni gyümölcslé gyulladáscsökkentő összetevőket tartalmaz és képes elnyomni a COX-2 enzimet, mely a gyulladások és a fájdalom kialakulásáért felelős.

Az immunrendszer

A noni juice egy erőteljes természetes étrendkiegészítő, mely az étrendünkhöz adva javítja az immunrendszer működését. Ha naponta iszunk noni levet, az immunrendszer optimálisan fog működni, így válaszolni tud a baktériumok, gombák, vírusok támadására, harcol ellenük és megvéd minket a fertőzésektől.

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.

Keringés és szív- és érrendszer

A noni gyümölcslé szkopoletint tartalmaz, melyről kimutatták, hogy csökkenti a magas vérnyomást azáltal, hogy kitágítja a leszűkült ereket. A noni ugyanakkor stimulálja a szervezet nitrogén-oxid termelését, ellazítja és tágítja a vérereket, oldva ezzel az artériákra és a szívre nehezedő nyomást, értékes hatást kifejtve az egészség védelmében

Az emésztőrendszer

A noni elősegíti, hogy az emésztőenzimek még hatékonyabban bontsák le az ételeket és jobban hasznosítsák a szervezetbe jutó tápanyagokat.

A noni egy erős gyomorkeserű, mely gazdag természetes enzimekben. Serkenti az emésztőrendszer működését és teljeskörűen támogatja a megfelelő emésztést. Ez valószínűleg az egyik oka annak, hogy a különböző egészségi problémák ellenére olyan sokan tapasztalnak pozitív eredményeket a noniban található vitaminoknak, ásványi anyagoknak és egyéb tápanyagoknak köszönhetően.

A jó emésztés általánosan is javítja az egészséget, hiszen ha nem tudjuk megemészteni kellőképp az ételeket, nem tudjuk hasznosítani a vitaminokat, az ásványi anyagokat és más tápanyagokat, melyeket elfogyasztunk. A noni többek közt ettől ilyen hatékony étrendkiegészítő.

Érzelmi és szellemi kiegyensúlyozottság

A noniról úgy tartják, hogy növeli a szerotonin szintet az agyban, ami bizonyítottan segíti a tisztább gondolkodás, a figyelem összpontosítását, javítja a kedélyállapotot és a hangulatot.

Antibakteriális összetevők

Ide tartozik az akubin, alizarin, asperuloside és az antrakinon, melyek erősítenek és védenek fertőző baktériumok több típusa ellen, mint a staphylococcus area, az E-coli, a szalmonella és a Sigel. Nem meglepő, hogy számos ősi kultúra használta a nonit és a noni levet természetes táplálékkiegészítőként láz, meghűlés, ételmérgezés, bőrfertőzések és más baktériumok okozta betegségek kezeléséhez.

Alacsony PH érték

A noni juice nagyon savas természetű, ezért erős gomba, vírus, rák ellenes és antihisztamin összetevőket tartalmaz. A noni nagyon hatékonyan segíti a szervezetet a candida és más élesztőgombák elleni harcban. Az alkaloidok, az egyéb vegyületek és a vitaminok, melyek a noniban találhatók, bizonyítottan elősegítik a fertőző baktériumtörzsek elleni harcot.

A noni alacsony pH-értéke ellenére a szervezetben mindenütt kiegyensúlyozza a pH-értéket. Ha szervezete túl savas, a noni segít semlegesíteni a savakat, ha túl lúgos, segít több savat termelni. A megfelelő sav-bázis egyensúly nagyon fontos az egészség szempontjából. A szervezetnek fenntartani a sav-bázis egyensúlyt nagyon bonyolult folyamat, a vitaminban, tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdag étrendnek nagy szerepe van benne. A noni, mely vulkáni talajban nő, sok ásványi anyagot tartalmaz, melyek gyakran hiányoznak az étrendünkből.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Noni ital

Noni / Goji Árak
Bio Noni 100%-os, 500 ml 4.171 Ft
Bio Goji bogyó 100%-os, 500 ml 4.471 Ft
Noni Összehasonlítás


Biomax Szállítási Idő

VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!

PayU Vásárlói tájékoztató

Mit tud a goji berry? Goji bogyó hatásai

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.