Tények a Noniról

A noni gyümölcs legfontosabb hatóanyagai és hatásai. Miért igyunk nonijuicet?

A szerves nonijuice tartalmaz fehérjéket, rostot és szénhidrátokat, emellett zsírmentes, ezért kalóriatartalma alacsonyabb, mint sok más gyümölcsléé. A gyümölcs tele van C-vitaminnal és más antioxidánsokkal, melyek pozitívan hatnak a szervezetre, segítenek kivédeni a betegségeket és az ártalmas vírusokat. A noni juice-ról azt is állítják, hogy segít védeni a májat és javítani annak működését.

Fitotápanyagaok: A noni juice-ban található természetes anyagok biztosítják a sejtek, szövetek és a szervek ellátását, harcolnak a szabadgyökökkel, távoltartják a betegségeket és még az öregedés és a környezetszennyezés hatásait is képesek visszafordítani. Noni italÚgy tartják, blokkolják a rák kialakulásához vezető folyamatokat.

Poliszacharidok: Fontos összetevők, melyek serkentik és szabályozzák az immunrendszert és annak a rákra adott válaszát. Mélyen befolyásolják az rákellenes működést molekuláris szinten.

Szelén: Egy fontos antioxidáns és nyomelem, mely megtalálható a noni juice-ban. Megőrzi a bőr rugalmasságát, mivel lassítja az öregedési folyamatokat. A szelén javítja a szív oxigénellátását, megakadályozza a véralvadást és megelőzi a magas vérnyomást.

Antrakinon (damnakantal): Fontos antiszeptikus és antibakteriális növényi vegyi anyag, melyet a noni juice tartalmaz. A laboratóriumi ksérletekben kimutatták, hogy megöli a rákos elősejteket, hatékony a Lewis-tüdőkarcióma ellen és megelőzi a DNS károsodást. Javítja az immunválaszt a rákos, AIDS-es betegeknél és más olyan betegségeknél, melyek az immunrendszerrel állnak összefüggésben.

Glikozidok: Újonnan felfedezett vegyületek, melyek megelőzik a rákot és megkötik a szabadgyököket.

Szkopoletin: Kevésbé ismert, ugyanakkor nagyon hatékony vegyi alkotóeleme a noni juice-nak más csodás egészségi előnyökkel együtt. Gyulladáscsökkentő, antihisztamin, gombaölő és antibakteriális. Szabályozza a szerotonin termelődését, mely a szervezet boldogsághormonja és segít távol tartani az idegességet, a depressziót, a noni juice-t rendszeresen fogyasztók ezért számolnak be a kedélyállapot javulásáról. Értágító, mely csökkenti a vérnyomást. A melatoninhoz kapcsolódva szabályozza az alvást, az éhséget és a testhőmérsékletet. És ha ez még nem lenne elég, a szkopoletin fájdalomcsillapító is egyben.

Terpén: Megfiatalítja a sejteket és megszabadítja a szervezetet a mérgektől.

Limonin: A keserű rákellenes vegyület, mely gyakran megtalálható a noni juice-ban és a citrusfélékben.

Adaptogén: Az adaptogén olyan anyag, melynek átfogó kiegyensúlyozó hatása van a szervezet valamennyi rendszerére. Mindössze 12 adaptogént ismerünk, ebből a 12-ből a noni juice-t az elsőszámú adaptogénnek nevezik.

Lúgosság: A savas környezetben a szövetek lebomlanak és a betegségek virágzanak. A noni juice lúgos környezetet hoz létre a szervezetben, ami optimális állapot a jó egészséghez.

Antioxidáns: Az antioxidánsok, mint pl. a zöld tea, a piknogenol és a C-vitamin fontos szerepet játszanak a szabadgyökök vagy részecskék semlegesítésben, melyek DNS károsodást okoznak, ami rákhoz vezethet. A noni juice-ról nemrég megállapították, hogy valamennyi ismert antioxidáns közül a leghatékonyabb.

Alacsony glikémiás index: A noni lében a szénhidrátok és rostok aránya 3:1, ez segít egyensúlyba hozni a vércukorszintet.

Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és szelektív Cox II enzim-gátló. A tipikus fájdalomcsillapítókkal és gyulladáscsökentőkkel ellentétben a noni juice úgy csökkenti a fájdalmat és a gyulladást, hogy közben védi a gyomrot, a vesét és a májsejteket.

Nedvesítőszer: Mint nedvesítőszer, a noni lé segít megtartani a szövetekben a nedvességet.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Noni ital

Noni / Goji Árak
Bio Noni 100%-os, 500 ml 4.171 Ft
Bio Goji bogyó 100%-os, 500 ml 4.471 Ft
Noni Összehasonlítás


Biomax Szállítási Idő

VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!

PayU Vásárlói tájékoztató

 

Goji hírek: Goji Bogyó >>>

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.