Noni vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Vásárlók véleménye, beszámolói a Noni juice termékről. Noni vélemények fogyasztóktól.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Horváth Károly, Szombathely » Energia, Jobb alvás
Nagyjából egy hónapja iszom a noni levet. Azóta több energiám lett. Legtöbbször korán kelek és későn fekszem. Mélyebben alszom, mint a főiskola óta. 47 éves vagyok.
Nagy Tünde, Szekszárd » Depresszió
A nonijuice segített a depressziómon és nemcsak abból a szempontból, hogy jobban érzem magam tőle. Kémiai egyensúlyhiányos depresszióm volt, amin a noni sokat segített. Ma már negyed annyi gyógyszert kell szedjek, és azt ismondhatom, hogy a noni az agyamnak is jót tett. Olyan, mintha visszatértem volna az antidepresszánsokra, csak nincsenek mellékhatások és semmi egyéb tünet, amit azok okoztak.
Mátrai Kázmérné, Budapest » Vércukorszint, Álmatlanság
Egy évvel ezelőtt még álmatlanságban szenvedtem és vércukor problémáim voltak. Amikor felébredtem az éjszaka közepén, sokszor már nem tudtam visszaaludni. Ez gyakran párosult iszonyú éhségérzettel. Muszáj volt fehérjedús ételeket ennem az éjszaka közepén, hogy újra el tudjak aludni. Egy jó rostos étrendkiegészítő segített az álmatlanságon és az éhségrohamokon is, de teljesen nem oldotta meg a gondomat. Most, hogy a nonit iszom és szedem mellette a rostos étrendkiegészítőt, általában nem ébredek fel éjszaka, még azért se, hogy a wc-re kimenjek.
Szalay József, Budapest » Depresszió
Pánikbeteg munkatársam rendszeresen fogyasztja a Noni Juice-t, azóta teljesen leállt a Xanax szedéssel és hétről-hétre egyre jobban van. Más alkalommal a Noni kedélyjavító hatását és depresszió oldó képességét tapasztalták meg vásárlóink.
Várkonyi Pál, Székesfehérvár » Cukorbetegség, Izületi fájdalmak
2-es típuső cukorbetegségem van és a nonit a 41. születésnapomon kezdtem szedni (2004. 11. 18.). A térdeim és a derekam fájtak kicsit. Mióta elkezdtem inni a noni juice-t a fájdalom mindkét térdemben és a derekamban is megszűnt. Szellemileg is javulást hozott. Adom a feleségemnek és a gyerekeimnek is. El kell mondanom, hogy a szolgáltatásuk is nagyszerű, egyszerre több üveggel és rendeltem és mindkét alkalommal már a rendelés utáni második napon megkaptam a terméket. Köszönöm.
Dombováriné Farkas Tünde, Miskolc » Reflux, Fájdalom, Májméregtelenítés
2 héttel azután, hogy elkezdtem inni, a noni juice többet segített a fájdalmamon, mintha egy erős fájdalomcsillapítót szedtem volna és semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. Semmire nem voltam hajlandó szintetikus gyógyszert szedni, a noni lével viszont semmilyen problémám nincs. A gyomorsav miatti fájdalom és a reflux is elmúlt, a körmeim vörössége is már alig-alig látszik és már látom, hogy a körmeimen kezdenek újra kirajzolódni az ívek, ami azt jelenti, hogy a noni juice méregtelenítette a májamat. És itt jön a nagy dolog! Székletürítésnél tudom, hogy ez az az étel, amit előző este ettem, tehát a gyomrom szabályosan emészt és újra normálisan ürül ki.
Nagy Zoltánné, Pécs » Általános egészség javulás
5 hónapja használom a noni juice-t és az egészségem hihetetlen mértékben javult. Eddig a noni juice-ból csak ezt a márkát használtam, így nem tudom összehasonlítani a többivel. Az első, amit észrevettem, hogy sokkal több energiám lett. A fáradtság teljesen elmúlt. A vérnyomásom annyira lecsökkent, hogy most hagyom el a gyógyszereket. Degeneratív ízületi gyulladásom van, ami fájdalmas, de 3 hónappal a noni juice fogyasztása után már egyáltalán nem fáj. Régebben gyakran foltokat láttam, de úgy tűnik, ez is elmúlt. A visszerem is elmúlt. A noni fantasztikus változást hozott az életembe, semmiért nem hagynám abba a fogyasztását.

A noni hatásai
Ismerje meg a nonijiuce jótékony hatásait. Tudja meg mire való a noni.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Dr. Schechter, Németország » Kitűnő terápiás hatások
Dr. Schechter úgy fogalmazott: “Klinikai terapeutaként azt tapasztaltam, hogy a noni jelentős, sőt egészen mély terápiás hatásokat fejt ki mind a megelőzésben, mind az egyes betegségek gyógyulási folyamatainak elindításában.”
os, Szolnok » Vérnyomás csökkenés, Fájdalmak, Több energia
Kb. 3 hónapja iszom a nonit, azóta az orvosom javaslatára elhagytam a vérnyomás gyógyszereimet, a koleszterin gyógyszereimet és leadtam 27 kg-ot. Erős hátfájással szoktam ébredni, ami miatt lefelé menet a lépcsőn mindig meg kellett állnom és le kellett ülnöm, míg el nem múlt a fájdalom és most a fájdalomnak nyoma sincs. A lábfájásom is megszűnt és több energiám van most 46 évesen, mint amikor 30 voltak. 1 dl-t iszom délelőtt és 1 dl-t délután. Ezután is maguktól fogok vásárolni ilyen olcsón és köszönöm, hogy ilyen alacsonyan tartják az áraikat.
Tabajdi Anikó, Győr » Allergia
A lábaim sokkal ruganyosabbak, mint az elmúlt években és az orrgaratfolyásom is sokat javult, allergiás vagyok, de mióta elkezdtem inni a nonit, tudok “csalni” és bármit megehetek (főként a tejtermékeket) és sokkal kevesebbszer fordul elő allergiás reakció
Sztanó Mária, Szeged » Jókedv, Energia, Koncentráció
Elkezdtem inni az Önök Noni italát és nagyon meglepődtem, hogy milyen gyorsan hat. Sokkal töményebb mint amit korábban fogyasztottam, valószínűleg az oldott volt. Ez a termék tényleg 100%-os, lehet rajta érezni. Sokkal aktívabbnak érzem magamat, most hogy már 3 hete iszom a nonit, jobban tudok koncentrálni, jobban jár az agyam, gyorsabban el tudom végezni a feladatokat. Már ajánlottam a munkatársaimnak is, ők is fognak hamarosan rendelni, biztos vagyok benne, mert látják rajta, hogy milyen jó a kedve már 3 hete. :)
Márton Gábor, Budapest » Máj állapot javulás, Energia
A feleségem és én 3 hónapja iszunk noni juice-t. Az elmúlt hónapban a feleségem elment az éves vérvizsgálatára. Miután megkapta az eredményeket, meglepődve látta, hogy a teljes bilirubin szintje több mint 1,3-at zuhant 12 éves kora óta 0,7-re (a normális 0,4-1,3). Ez azt jelenti, hogy a mája egészségesebb, mint valaha. Mindketten naponta egyszer iszunk belőle fél órával reggeli előtt. Több energiám van, keményebben és tovább tudok dolgozni, én 61 éves vagyok, ő 47. Néhány üveggel eladtam olyan embereknek, akik dohányoznak és már 15-20 perc alatta érzeték a hatást. Aki alkohol problémákkal küzd, a noni juice-t muszáj kipróbálnia, ha azt akarja, sokáig éljen és megszűnjön az alkohol iránti vágya.
Varjú Sándorné, Zalaegerszet » Jó tapasztalatok
Létezik ilyen noni juice és olyan noni juice. Azt hiszem, ez a legerősebb noni, amit valaha próbáltam. Erősebb, mint más noni, amit Hawaiin vettem korábban. Csak így tovább. Természetesen azért még járok homeopatához, de napi 1 dl noni nekem felér egy nagy fenékbe rúgással!

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.